VILDAND MED MANGO
Print opskrift
VILDAND MED MANGO
Print opskrift
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Ænderne renses, skinnet tages af og kan evt. smeltes til fedt til stegning. Brysterne og overlår skæres fra skroget, og skæres i tynde strimler. (skrogene bruges til fond). Mangoen skrælles og skæres i tynde strimler (husk der er en lang flad sten i mangoen). Kød og mango kommes på en stegepande med olivenolie, og evt. lidt fedt fra andeskinnet. Dette steger i ca. 1-2 min. Hvorefter vildtfonden tilsættes, dette simmer yderligere med i ca. 2 min, hvorefter saucen evt. jævnes
Tilbehør:
  1. Der serveres ris samt fine haricots verts til.
  2. Haricots verts blancheres og kommes i et fad. De overdyppes med citron, salt, peber og olivenolie. Fadet dækkes med folie og trækker koldt i en time. Herefter pyntes med høvlet parmesan ost og evt. ristet fedt fra ænderne.
NB:
  1. Ænderne kan erstattes med unge due bryster. beregn en due pr. person.
Del denne opskrift