Antal personer |
|
Ingredienser
- ca. 300 g rådyrlever (svarer til et dyr anden type lever kan bruges)
- 1¼ dl piskefløde
- 2 cl cognac
- 30 g friske trøfler i nød kan trøfler i glas bruges
- ½ teske. Trøffelolie
- 2 Æg
- 1 spsk. mel
- salt og peber
Ingredienser
|
Instruktioner
- Leveren renses, fjern hinder, årer og sener under ringende vand. Leveren skæres i mindre stykker, der blendes sammen med æg, fløde, mel cognac og trøffelolie.
- Dette blendes godt, til en passende konsistens, smages til med salt og peber.
- Trøflerne hakkes groft og røres i blandingen. To patéforme ca. 12-15 cm. smøres godt med smeltet smør, blandingen hældes i formene der dækkes med låg eller folie, bages i vandbad ved 175° C i ca. 1 time.
- Bages postejen i en stor form, påregnes ekstra bagetid.
Del denne opskrift