Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 2 Fasanbryster
- 1 Æg
- mel
- Rasp
- Salt/Peber
- 2 Citronskiver
- Revet peberrod
- Kapers
- 4-6 Ansjosfileter Benfri sild
- smør
Ingredienser
|
Instruktioner
Fremgangsmåde:
- Fasanbrysterne vendes i mel, derefter i æg og rasp. Krydres med salt og peber, steges på panden i ca. 3 min. på hver side, ved god varme.
Anretning
- Fasanbrystet pyntes med 1-2 citronskiver, derpå revet peberrod, ansjosfileter og kapers.
Recipe Notes
Tilbehør. Hertil anbefales ris eller råstegte kartofler med frisk timian og kapers sauce. Kaperssauce laves som hvidvinssauce med purløg. (se under opskrift på saucer) Man fjerner blot purløg, og erstatter med 1 spsk. kapers og 1 spsk. væde fra kapers.
Del denne opskrift