VILDT VILDT TONNATO VILDSVINEKOTELETTER I FAD Trøffelfarseret sikamedaljon Skovhyttens vildtgryde RÅDYRMEDALJONER MED AUBERGINE, SOLTØRREDE TOMATER OG SMØRSTEGTE KARTOFLER RÅDYRHJERTER I FLØDESAUCE Rådyrfilet med broccolipuré Ossobuco Marineret vildsvineryg Kaninragout JUNAS RÅDYR-LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLERJUNAS RÅDYR-LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLER HERREMANDENS FORLOREN HARE Hare på Arnes måde Hare med rødvin HALFDANS RÅDYRLEVERMOUSSEHALFDANS RÅDYRLEVERMOUSSE GULYÁSGRYDE AF DÅVILDT MED RØDVIN GRILLET VILDSVINE RYG ELLER KØLLE GRILLET RÅDYRFILET MED PARMASKINKE ELGMØRBRAD MED OSTEFYLD OG RISOTTO ELG PÅ ITALIENSK DYREVILDT MED CASHEWNØDDER, KÅL OG BØNNESPIRER DYRERYG ELLER DYREKØLLE BOEUF STROGANOFF Á LA CHATHRINEHOLM SVIN / OKSE / KALV / LAM RØDVINSGULYÁS ITALIENSK MØRBRAD HALFDANS SKIPPERLABSKOVS GRILLET LAMMESANDWICH DEN ÆGTE GULYASLEVES CHUTNEY PÅ MIRABELLER FJERKRÆ VILDAND MED MANGO URTEGLASERET AGERHØNE MED SAUTEREDE RODFRUGTER PERLEHØNS I KOKOTTE MED KARRY-KOKOSSAUCE PERLEHØNE I GRØN KARRY MED BASILIKUM OG CHERRYTOMATER LYNSTEGT PERLEHØNE MED GRØNTSAGER I SØD BØNNESAUCE LETSPRÆNGT VILDAND ITALIENSK KYLLINGERULLE MED GRILLET AUBERGINE HOISIN-GLASERET VILDAND I COCOTTE HALFDANS VILDANDEBOLLER I ÆBLE/KARRYSAUCE GRILLEDE FASANBRYSTER MED PARMASKINKE GONGBAO KYLLING GLASERET FASAN I WOK MED CASHEWNØDDER OG PORRE GAMMELDAGS VILDAND MED FLØDESAUCE FYLDT DUEBRYST FASANBRYSTER SOM WIENERSCHNITZEL FASANBRYSTER MED GORGONZOLA-SAUCE FASAN TERRINE FASAN OG SPINAT I BUTTERDEJ FASAN MED PASTA I RØRHATTESAUCE FASAN I WOK MED VALNØDDER OG FORÅRSLØG FASAN I PORTVIN CATALANSK FASAN BRAISEREDE FASANBRYSTER MED LØG & TIMIAN ARNES AND I FORVEJEN ANDEBRYST I WOK MED BROCCOLI FISK/SKALDYR TERIYAKI LAKS SORT LINGUINE I OSTESAUCE M. TIGERREJER OG KAMMUSLINGER SKALDYRSPASTA MED SPIDSKÅL OG HUMMERSAUCE SICHUAN-BRAISERET GULDBARS SANDART MED FYLDTE CHERRY TOMATER PIGHVAR MED KAMMUSLINGER OG REJER PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME PANGASIUS FILET MED KAMMUSLINGER I FENNIKELSAUCE KOLDRØGET SANDART MOUSSE KOLDRØGET SANDART I FILODEJ KAMMUSLINGER PÅ FORSKELLIGE MÅDER JÆGERENS TOMATSILD JÆGERENS PORTVIN/SHERRY SILD JÆGERENS ORANGESILD JÆGERENS CHILISILD HUMMER KOGT I HVIDVINSLAGE HELLEFISK MED STUVEDE PORRE, PÅ BUND AF SORT LINGUINE HALFDANS TOSCANSKE ØSTERS GYLDEN MUSLINGESUPPE GRILLET HAJ MED SPICY FERSKENSALSA OG ITALIENSK BØNNESALAT GRILLET GULDMAKREL CARPACCIO AF HUMMER OG HELLEFISK TILBEHØR WEBMASTERENS FYLDTE KARTOFLER VINTER GRØNTSAGER SPICY FERSKENSALSA SOMMERSALAT MED GRAPEFRUGT SMÅ HELE ROSENKÅL I BALSAMICO-EDDIKE RØD SALAT RUCOLA SALAT MED JORDBÆR & BACON RISOTTO RIS MED BACONTERN RÅSYLTEDE TRANEBÆR PARMESANTÆRTE MED VALNØDDER OVNSTEGTE KARTOFLER MED KASTANJER OVNBAGTE RØDBEDER MED HVIDLØG OG TIMIAN OVNBAGT TOMAT – FETA SALAT MIRABELLER I LAGE MANGO CHUTNEY LIME-TARTARESAUCE KOLD SOMMERKARTOFFELSALAT KOGTE/OVNBAGTE KARTOFLER MED TIMIAN KARTOFFELSALAT MED KARRY KARTOFFEL-SELLERIMOS ITALIENSK BØNNESALAT HELE SMØRSTEGTE KIRSEBÆR HALFDANS WALDORFSALAT GRILLET HVIDLØGSBRØD GRATINERET GRØNTSAGS-CANNELLONI MED PARMASKINKE FONDANT KARTOFLER MED ROSMARIN FLØDEPEBERROD FENNIKEL/PEBERFRUGT FAD CHUTNEY PÅ MIRABELLER BØNNER I SVØB BASILIKUM PESTO BAGTE PEBERFRUGTER SAUCER TOMAT BEARNAISE SAUCE SENNEP SAUCE MED FLØDE SAUCE TIL KAMMUSLINGER OG FISK SAUCE TIL AND SAUCE BEARNAISE RØRHATTESAUCE TIL PASTA RÅDYRSAUCE HVIDVIN SAUCE MED PURLØG HVIDLØGSOLIE HUMMERSAUCE HONNING-CITRUSSAUCE FOND AF FUGLEVILDT TIL BASIS SAUCE FOND AF FASANSKROG FOND AF BEN FRA RÅDYR FISKESAUCE FASANSAUCE CITRONSAUCE TIL FISK DESSERTER OG KAGER ÆBLEPIE MED MANDELLÅG TIRAMISÚ A LA HALFDAN’S SKOVHYTTENS CHOKOSANDKAGE RUGBRØDSLAGKAGE PISTACIEDRØMME OVNBAGTE ÆBLER OSTEKAGE MIRABELLEDESSERT JORDBÆR I LAGE MED MASCARPONE CREMÉ JORDBÆR I BALSAMICO MED HONNING HINDBÆRHAPSER HALFDANS ØKOLOGISKE RØDGRØD HALFDANS MARCIPANDRØM GULERODSKAGE DIVERSE VICHYSSOISE, SUPPE VALNØDDEBOLLER SPAGHETTI MED GORGONZOLA KØDSOVS SKOVHYTTENS VALNØDSNAPS SKOVHYTTENS TRANEBÆRSNAPS KYLLINGE-RAVIOLI I SVAMPESAUCE MED BASILIKUM KRYDDEREDDIKE HOT TOMATSUPPE HALFDANS RUGBRØD GRØNSAGSTÆRTE MED SKINKE FENNIKEL-CREME, SUPPE