LYNSTEGT PERLEHØNE MED GRØNTSAGER I SØD BØNNESAUCE

Print opskrift
LYNSTEGT PERLEHØNE MED GRØNTSAGER I SØD BØNNESAUCE
Antal personer
Ingredienser
Sauce:
Antal personer
Ingredienser
Sauce:
Instruktioner
  1. Saucen blandes sammen i en dyb tallerken. De røde pebre snittes i lange stave. Stænglen fra broccolien skrælles og skæres i firkanter; hovederne skæres i mindre stykker. Toppene skæres af forårsløgene og snittes i små ringe; den hvide del diagonalsnittes. Løg skæres i ca. 1 cm store stykker.
  2. Kødet skæres i mundrette stykker. Dyppes i æggehvide og derefter Maizena. Opvarm et par centimeter olie i wokken. Kødstykkerne dybsteges i den varme olie over et par omgange, indtil dejen udenpå begynder at blive gylden. Lægges til at afdryppe på et stykke papir.
  3. Wokken tørres af og opvarmes igen, til den begynder at ryge. Tilsæt lidt af olien og derefter hvidløg, ingefær og det hvide af forårsløgene. Når hvidløget begynder at blive gyldent, tilsættes rød peber, løg og broccoli. Lynsteges i ca. 2 minutter.
  4. Indholdet skubbes op af kanten og saucen tilsættes i midten og nedkoges lidt. Kødet tilsættes og indholdet blandes godt sammen med saucen. De grønne forårsløgtoppe samt nødder tilsættes.
Servering:
  1. Anrettes på et fad og serveres straks med hvide ris.
Del denne opskrift