GONGBAO KYLLING

Print opskrift
GONGBAO KYLLING
Antal personer
Personer
Ingredienser
Marinade
Sauce
Antal personer
Personer
Ingredienser
Marinade
Sauce
Instruktioner
  1. Kødet skæres i små terninger. Hvidløg skæres i tynde skiver, og ingefær skæres i lange, tynde stave. Kerner fjernes fra chilis, som hakkes fint. De grønne toppe af forårsløg skæres i ring, og den hvide del diagonalsnittes.
  2. Marinaden blandes, og kødet marineres i ca. 30 min.
  3. Saucen blandes. Wokken opvarmes, indtil den er varm og danner regnbue-effekt i bunden. Hvidløg lynsteges. Når hvidløget bliver gyldent, tilsættes ingefær, chili og derefter det hvide fra forårsløget. Lynsteges i nogle sekunder.
  4. Kyllingen tilsættes og lynsteges i ca. 1 min. Vinen hældes i langs siderne, og retten simrer i ca. 30 sekunder.
  5. Indholdet skubbes op ad kanterne og den godt rørte sauce tilsættes. Rør, mens den jævner. Skub resten af indholdet i wokken ned i saucen, og rør rundt.
  6. Peanuts og de grønne toppe fra forårsløgene tilsættes. Rør et par gange, så det hele blandes. Smag til med diverse ingredienser fra saucen, så retten har en god kontrast mellem det stærke, det søde og det syrlige.
Servering:
  1. Anrettes på et fad og serveres straks med kogte ris.
Del denne opskrift