Antal personer |
|
Ingredienser
- 4 unge duer
- 4 dl grøntsags fond
- 2 dl fløde
- 40 g parmaskinke
- 4 semi dry tomater
- 10 rucola blade salat
- ca. ¼ -½ dl. olivenolie
- ca. 40-50 g smør
- salt – peber
Ingredienser
|
Instruktioner
- Brysterne skæres af skroget (benyt kun unge fugle til denne ret). Der skæres en lomme i brysterne til fyldet.
- Parmaskinke, rucola og tomater blendes med olivenolie (ca. 2 spsk.) Fyldet kommes i brysterne og lukkes med kødnåle.
- Brysterne steges ca. 2-3 min på hver side i olie-smør (lige dele af hver), krydders med salt og peber.
- Brysterne tages af panden og holdes varme. Panden afkoges med fond evt. fra skroget eller grøntsagefond, fløde tilsættes, saucen jævnes.
- Duerne lægges tilbage i saucen.
Tilbehør:
- Frisk pasta Slikærter
Del denne opskrift