VILDAND MED MANGO

Print opskrift
VILDAND MED MANGO
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Ænderne renses, skinnet tages af og kan evt. smeltes til fedt til stegning. Brysterne og overlår skæres fra skroget, og skæres i tynde strimler. (skrogene bruges til fond). Mangoen skrælles og skæres i tynde strimler (husk der er en lang flad sten i mangoen). Kød og mango kommes på en stegepande med olivenolie, og evt. lidt fedt fra andeskinnet. Dette steger i ca. 1-2 min. Hvorefter vildtfonden tilsættes, dette simmer yderligere med i ca. 2 min, hvorefter saucen evt. jævnes
Tilbehør:
  1. Der serveres ris samt fine haricots verts til.
  2. Haricots verts blancheres og kommes i et fad. De overdyppes med citron, salt, peber og olivenolie. Fadet dækkes med folie og trækker koldt i en time. Herefter pyntes med høvlet parmesan ost og evt. ristet fedt fra ænderne.
NB:
  1. Ænderne kan erstattes med unge due bryster. beregn en due pr. person.
Del denne opskrift