FASAN TERRINE

Print opskrift
FASAN TERRINE
Forret
Instruktioner
  1. Fasanlårene udbenes og blendes sammen med kyllingelever, æggeblommer, fløde, hoisin-sauce, risvin og sesamolie. Smages til med salt og peber.
  2. En wok opvarmes over kraftig varme til den ryger. Valnødder tilsættes og ristes, indtil de begynder at tage farve. Lægges til side.
  3. Stokken fjernes fra shitake-svampe, og svampene skæres derefter i tykke skiver. Hvidløget hakkes fint. Opvarm wokken igen med en anelse jordnøddeolie. Svampene tilsættes og steges ved høj varme i wokken i ca. 1½ minut. Hvidløget tilsættes og steges med, indtil det begynder at tage farve. Lægges til side.
  4. Fasanbrysterne halveres på langs og bankes flade. En aluform på ca. ½ liter smøres, og fasanbryster lægges i som bund. Ovenpå hældes halvdelen af fasansouffléen. Derefter tilsættes svampene og ristede valnødder, som knuses i mindre stykker. Derefter hældes resten af fasansouffléen over, og de resterende stykker fasanbryst lægges på som låg.
  5. Opvarm en ovn til 160oC. Fasan-terrinen bages i ovnen i ca. 30-35 minutter i vandbad. Tages ud og afkøles (evt. i fryser i ca. 2 timer), hvorefter den er klar til servering.
Recipe Notes

Servering:

Serveres på bund af blandet salat og jordbær med en god olivenolie og godt brød.

Del denne opskrift