VILDSVINEKOTELETTER I FAD

Print opskrift
VILDSVINEKOTELETTER I FAD
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
Fremgangsmåde for marinering:
  1. Timian, hvidløg, olivenolie og citron blandes i en kraftig pose. Koteletterne som er klargjort lægges i marinaden. lad dem trække 1-6 timer, så de optager så meget smag som muligt.
Fremgangsmåde:
  1. Ovnen forvarmes til 180°C.
  2. Tomater ridses med et kryds, skoldes, flås og skæres i store tern, stilkfæste fjernes. Løgene skæres i ringe og peberfrugterne skæres i strimler, koteletterne tages op af lagen og duppes i køkkenrulle. Koteletterne svitses 1-2 min på hver side i en gryde med smørret, og lægges i et passende stort fad. Løgringene svitses let i gryden, tomaterne tilsættes og lad det snurre ca. 5 min. Peberfrugterne og rødvin tilsættes, og lad det simre ca. 2 min mere, der smages til med salt og peber. Fyldet fordeles på koteletterne og placeres i ovnens nederste rille i ca. 1 time.
Recipe Notes

Tilbehør:
Ris.

Del denne opskrift