RÅDYRHJERTER I FLØDESAUCE

Print opskrift
RÅDYRHJERTER I FLØDESAUCE
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
  1. Rådyrhjerter renses godt og skæres op i kamrene. Vand bringes i kog i en gryde, og hjerterne skoldes kort for at fjerne de værste urenheder. Bacon skæres i tern. Rørhatte skæres i lange stykker, og løget skæres i store tern.
  2. Rørhatte og løg svitses i en gryde i en anelse olivenolie. Tages op. Bacontern brunes derefter i gryden (evt. med en anelse ekstra olie). Bacontern tages op, men lad fedtet være. Smør smeltes i gryden sammen med baconfedt, hvorefter hjerterne brunes. Vildtbouillon, fløde og mørk soja hældes ved, og hjerterne simrer ved middel varme i ca. 45 minutter, alt efter hvor tykt man har skåret hjerterne
  3. Rørhatte, løg og bacon tilsættes, og retten simrer videre i endnu 10 minutter. Soltørrede tranebær tilsættes. Smages til med salt og peber samt trøffelolie.
  4. Jævnes evt. samt lidt kulør efter smag
Recipe Notes

Tilbehør:
En god, lækker kartoffelmos eller nye kartofler

Del denne opskrift