Antal personer |
|
Ingredienser
- 600 g rådyrhjerter i tynde strimler ca. 4 stk. kan erstattes af andre hjerter
- 100 g røget bacon
- 250 g rørhatte
- 1 løg
- ½ l vildtbouillon
- ¼ l piskefløde
- 2 spsk. mørk kinesisk soja
- 50 g Soltørrede tranebær
- Trøffelolie
- Smør/olie
- salt og peber
Ingredienser
|
Instruktioner
- Rådyrhjerter renses godt og skæres op i kamrene. Vand bringes i kog i en gryde, og hjerterne skoldes kort for at fjerne de værste urenheder. Bacon skæres i tern. Rørhatte skæres i lange stykker, og løget skæres i store tern.
- Rørhatte og løg svitses i en gryde i en anelse olivenolie. Tages op. Bacontern brunes derefter i gryden (evt. med en anelse ekstra olie). Bacontern tages op, men lad fedtet være. Smør smeltes i gryden sammen med baconfedt, hvorefter hjerterne brunes. Vildtbouillon, fløde og mørk soja hældes ved, og hjerterne simrer ved middel varme i ca. 45 minutter, alt efter hvor tykt man har skåret hjerterne
- Rørhatte, løg og bacon tilsættes, og retten simrer videre i endnu 10 minutter. Soltørrede tranebær tilsættes. Smages til med salt og peber samt trøffelolie.
- Jævnes evt. samt lidt kulør efter smag
Recipe Notes
Tilbehør:
En god, lækker kartoffelmos eller nye kartofler
Del denne opskrift