Antal personer |
|
Ingredienser
Marinade:
- 1 løg i både
- 2 fed hvidløg i både
- 2 spsk. Worcestershire sauce
- 4 spsk. Oliven olie
- 1 spsk. Balsamico eddike
- 1 spsk. rosen paprika
- 4 stk. Peperoncini uden kerner fjernes efter marineringen
Fyld:
- ca. 600 g real elg kød i strimler
Færdiggørelsen:
- 75 g Pinjekerner
- 3 dl fløde man kan benytte 13 %
- salt – peber
Ingredienser
Marinade:
Fyld:
Færdiggørelsen:
|
Instruktioner
Fremgangsmåde for marinade og marinering.
- Marinaden blandes.
- Elg kødet befris for evt. hinder og strimles i tynde stykker.
- Bacon og elg kød blandes med marinaden. Kødet marineres i 2-3 timer.
- Efter marinering fjernes peperoncini inden stegningen.
Fremgangsmåde for færdiggørelsen.
- Pinjekerner svitses på en tør pande indtil de får let farve.
- Kødet og marinaden brunes på en stor pande i ca. 2 min. Der tilsættes
- fløde, salt, peber og simrer videre i yderligere i ca. 2 min, kan evt. jævnes.
- Kødet pyntes med pinjekernerne og serveres på panden.
Recipe Notes
Tilbehør:
Her sætter kun fantasien grænser
Man kan vælges ris
Pasta
Salat
Groft brød
Årstidens grøntsager
Del denne opskrift