BOEUF STROGANOFF Á LA CHATHRINEHOLM

Print opskrift
BOEUF STROGANOFF Á LA CHATHRINEHOLM
Instruktioner
  1. Kødet befris for hinder, og skæres ud i fingertynde strimler. Bacon skæres i ca. 3 x 1 cm tykke stykker. Championerne skæres i kvarte, løgene hakkes i passende stykker.
  2. Løgene sauteres klare i smør/olie på panden, derefter sauteres championerne og begge dele stilles til side. Bacon svitses og stilles til side, fedtet hældes fra til senere brug.
  3. Rosenpaprikaen hældes i en frostpose, og kød strimlerne vendes heri til de er helt dækket, derefter drysses hvedemel over kødet. I en stor gryde kommes baconfedt og en passende mængde smør/olie i, når fedtstoffet er gennemvarm kommes kødet i, og sauteres i ca. 3-4 min under konstant omrøring.
  4. Pas på paprikaen, den har nemt ved at brænde på. Derefter tilsættes tomatpuréen som vendes med et øjeblik. Tilsæt piskefløde samt de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber, derefter opvarmes til kogepunktet ved stille varme. Retten er herefter klar til servering.
Recipe Notes

Tilbehør:
Kartoffelmos eller pasta

Del denne opskrift