Antal personer |
|
Ingredienser
- 1000 g Filetstykkerne fra et rådyr andet hjortevildt kan bruges husk at tage højde for mere grill tid, ca. 800-1000kød
- ca. 300-400 g parmaskinke
Marinade:
- 3 fed hvidløg
- ca. 2 dl olivenolie
- 1 saften af citron
- salt – peber
Ingredienser
Marinade:
|
Instruktioner
Marinade:
- hvidløgene presses og blandes med olien, saften af citronen samt salt og peber.
Fremgangsmåde.
- Filetstykkerne tages af ryggen og pudses af. Hvert filetstykke deles i to stykker. lægges i en frostpose og marinaden hældes ved. Luften suges ud af posen, så marinaden kommer i kontakt med alt kødet. Fileterne marineres i mindst 2 timer.
- Filetstykkerne tages op af marinaden og evt. marinade aftørres.
- Filetstykkerne omvikles med parmaskinke og grilles ved god varme i alt 10-12 min. vendes flere gange under stegningen. (der kan grilles på kul eller gas grill). Skal herefter hvile under stanniol i ca. 5 min.
- Filetstykkerne skæres ud i ikke for tykke skiver og anrettes på tallerknen.
Del denne opskrift