Antal personer |
|
Ingredienser
- 4 cm skiver hals af ca. 3-4tykkelse alt klovbægerne vildt kan bruges
- 1 løg
- mel
- 75 g smør
- 2 spsk. Koncentreret tomatpuré
- 1 kop hvidvin
- salt – peber
- 1 bundt persille
- ½ citron usprøjtet
- 4 benfri sild kan undlades
Ingredienser
|
Instruktioner
- Løget skæres i tykke skiver, kødet duppes tør og drysses med mel, smelt smør i en stor stegegryde, løgringene svitses gyldne og tages op igen. Kødet kommes i gryden, og brunes let på alle sider, derefter tilsættes løgene igen. Tomatpuré udrøres i vinen, og hældes over kødet, som krydderes med salt og peber. Låget kommes på, og kødet steges ved svag varme i ca. 2 1/2 time, kødet skal vendes under stegningen. Citronen skrælles, hakkes fint sammen med persille og benfri sild. Dette tilsættes til sidst, og røres rundt i saucen, dette skal simre yderligere videre i ca. 10 min..
- Anrettes i et fad, eller i stegegryden, man kan evt. dele større halsstykker.
Recipe Notes
Tilbehør: Serveres med safran ris, evt. et godt mad brød.
Del denne opskrift