Antal personer |
|
Ingredienser
- 250 g smør
- 4 æggeblommer
- 2 spsk. kryddereddike eller bearnaiseessens TRYK HER
- 8-10 estragon blade
Ingredienser
|
Instruktioner
- Man kan enten piske den sammen i hånden eller den hurtige måde med en stavblender, opskriften her er lavet på stavblenderen.
- Kom æggeblommer estragon blade og kryddereddike i en passende skål, blend ved laveste hastighed til det er samlet. Smørret smeltes ved lav varme, det må ikke være varmere end man kan stikke sin lillefinger ned i det uden at brænde sig.
- Hæld langsomt smørret ned i æggemassen mens man kører ved lav hastighed, blænd endnu et par sekunder. Er saucen ikke varm nok varmes den i vandbad under omrøring, må aldrig koge.
- NB: Skulle saucen begynde at skille, kan man samle den igen, ved at tilsætte en isterning under kraftig piskning.
Del denne opskrift