Antal personer |
|
Ingredienser
- Skrog af to fasaner lår skæres fra og bryst ben deles i to dele
- 1/2 dl olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 mellemstore løg
- 2 mellemstore gulerødder
- 2 dl Rødvin
- 1 1/2 l. vand
- 1 spsk. hønsebouillon eller kalv
- 10 sorte peberkorn
Ingredienser
|
Instruktioner
- Skroget brunes af i olien ca. 5 min. løg, hvidløg og gulerødder tilsættes og brunes med i yderligere ca. 5 min. Tilsæt rødvin, peberkorn og vand så det lige dækker skroget. Koges under låg ved svag varme i ca. 2-2½ time.
- Hældes gennem en sigte, og fonden reduceres til det halve, er herefter klar til brug. Anbefales at fryses ned i portioner så den er klar til brug.
- Kødet fra lårene kan tages af og bruges til en tærte eller serveres som tilbehør.
Del denne opskrift