Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
Dej
- 80 g Knuste makroner
- 80 g smør koldt
- 100 g Hvedemel
Fyld
- 200 g Stenfri svesker
- 200 g Naturel flødeost
- 90 g Rørsukker
- 1½ tsk. Vanillesukker
- 2 Æg
- 2s spsk. Hvedemel
- 1 tsk. tsk. Reven appelsinskal
- ½ dl. Friskpresset appeksinsaft
- 1/4 l piskefløde
Pynt
Ingredienser
Dej
Fyld
Pynt
|
Instruktioner
Dejen
- Smørret smulres i melet, tilsæt de knuste makroner.
- Dejen drysses i en smurt spring form / tærtefad (ca. 22 cm i diameter) og presses godt sammen så den dækker bunden jævnt.
- Bunden bages ved ca. 200 º C i 5 min (luft ovn)
Fyld
- Sveskerne halveres Flødeosten røres blød, de øvrige ingredienser tilsættes.
- Sveskerne fordeles jævnt på den forbagte bund og fyldet hældes over.
- Kagen bages færdig midt i ovnen ved ca. 200 º C (luft ovn) i 45 min.
Recipe Notes
Tips: Kagen kan serveres lun eller kold efter den er pyntet med sigtet florsukker.
Del denne opskrift