LIME-TARTARESAUCE

Print opskrift
LIME-TARTARESAUCE
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skallen rives fra lime, hvorefter saften presses ud. Cornichoner, kørvel og purløg hakkes fint.
  2. Æggeblommer og limesaft piskes sammen med en anelse salt. Olien tilsættes meget forsigtigt under konstant pisken (først et par dråber af gangen i starten, indtil ca. ½ dl olie er blandet i. Herefter man olien tilføres langsomt i en meget tynd stråle under konstant pisken).
  3. Når hele mængden af olie er blandet i, skal man have en lækker, cremet mayonnaise (hvis den er klumpet, er olien blevet tilsat for hurtigt. I dette tilfælde kan den reddes ved at tilsætte lidt mere æggeblomme).
  4. Reven limeskal samt hakket kørvel, purløg og cornichoner vendes i mayonnaisen. Sættes på køl i ca. 1 time.
Servering:
  1. Lime-tartaresaucen er et frisk alternativ til en almindelig tartaresauce og går godt til f.eks. dybstegt og grillet fisk.
Del denne opskrift