Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g pighvar anden fast fisk kan bruges
- 200 g Black tiger rejer rå
- 150 g kammuslinger uden rogn
- 250 g kartofler
- 100 g løg
- 2 dl fløde
- 2 dl hvidvin
- purløg efter smag
- Salt/Peber
- smør
Ingredienser
|
Instruktioner
- Fisken skæres i passende stykker, de rå rejer pilles og deles på langs, fjern evt. tarmen (den sorte streng) fra rejerne. Kartofler og løg skæres i tern. Løg, kartofler og rejer svitses i smør, krydres med salt/peber. Kammuslingerne tilsættes og vendes et kort øjeblik.
- Hvidvin og fløde tilsættes, retten simrer videre i ca. 10 min. Fisken tilsættes og retten simre yderligere i ca. 3 min. saucen kan evt. jævnes. Der drysses med purløg inden den serveres.
Tilbehør:
- Et godt madbrød Evt. en god salat
Del denne opskrift