KAMMUSLINGER PÅ FORSKELLIGE MÅDER

Print opskrift
KAMMUSLINGER PÅ FORSKELLIGE MÅDER
Instruktioner
  1. Timian hakkes meget fint og blandes med mel. Kammuslingerne vendes i melblandingen og steges gyldne i halvt smør og olivenolie på en varm pande (ca. 1 min. på hver side)
Sauce:
  1. Befri peberfrugten for kerner og bag den i ovnen på en saltbund til den er helt gennembagt. Flå skindet af. Peberfrugten skæres i mindre tern, semi-dry tomater og hvidløgene samt olivenolie blendes og smages til med salt, peber citronsaft og hakket basilikum ( smag forsigtigt til med salt, for tomaterne kan være salte i forvejen)
  2. Hvide og grønne asparges koges møre og placeres skiftevis hvide og grønne i en cirkel. Kammuslingerne placeres imellem. Saucen lægges i en ring omkring.
Variationer af stegningen:
  1. Kammuslingerne kan steges uden at være vendt i melblandingen. Kammuslingerne kan steges på grill, det giver en dejlig smag, her skal man stege ca. 2-3 min på hver side. Kammuslingerne kan vendes i olivenolie, salt, peber, citron og hakket basilikum, dette trækker et par timer i køleskab, inden de grilles.
Del denne opskrift