Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 store perlehøns en stor kylling kan også bruges
- 1½ dl kokosmælk
- 1½ dl hønsebouillon
- 2 røde æbler
- 4-6 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 1 Galia melon
- Karry
- Gurkemeje
- Mango chutney
- Ris
- 1 lime
Ingredienser
|
Instruktioner
- Perlehøns skæres i passende stykker. Brunes på pande i smør tilsat ca. 2 spsk. karry.
- De grønne toppe skæres af forårsløgene og snittes i små ringe. Gemmes til senere. Den hvide del af forårsløgene snittes og lægges i bunden af kokotten sammen med æbler i tern. perlehønsene lægges ovenpå, hvorefter kokosmælk og bouillon tilsættes.
- Kokotten placeres i en kold ovn. Sættes til 225 grader i ca. 45 minutter.
- Perlehønsene tages op og grilles videre i ovnen til skindet er sprødt. Imens blendes resten af indholdet i kokotten, hvorefter det opvarmes i en gryde. De grønne toppe fra forårsløgene tilsættes saucen, som smages til med salt, peber, karry og gurkemeje.
Servering:
- Retten serveres med skiver af Galia-melon (eller anden netmelon), mango chutney samt ris tilsat reven limeskal.
Del denne opskrift