Antal personer |
|
Ingredienser
- 4-8 vildsvinekoteletter alt efter størrelsen. Anden type koteletter kan anvendes
- 2 løg
- 6 tomater
- 4 peberfrugter
- 3 spsk. smør
- 1 dl Rødvin
- salt – peber
Marinade:
Ingredienser
Marinade:
|
Instruktioner
Fremgangsmåde for marinering:
- Timian, hvidløg, olivenolie og citron blandes i en kraftig pose. Koteletterne som er klargjort lægges i marinaden. lad dem trække 1-6 timer, så de optager så meget smag som muligt.
Fremgangsmåde:
- Ovnen forvarmes til 180°C.
- Tomater ridses med et kryds, skoldes, flås og skæres i store tern, stilkfæste fjernes. Løgene skæres i ringe og peberfrugterne skæres i strimler, koteletterne tages op af lagen og duppes i køkkenrulle. Koteletterne svitses 1-2 min på hver side i en gryde med smørret, og lægges i et passende stort fad. Løgringene svitses let i gryden, tomaterne tilsættes og lad det snurre ca. 5 min. Peberfrugterne og rødvin tilsættes, og lad det simre ca. 2 min mere, der smages til med salt og peber. Fyldet fordeles på koteletterne og placeres i ovnens nederste rille i ca. 1 time.
Recipe Notes
Tilbehør:
Ris.
Del denne opskrift