RÅDYRFILET MED BROCCOLIPURÉ
Print opskrift
Antal personer
4 Personer
Antal personer
4 Personer
RÅDYRFILET MED BROCCOLIPURÉ
Print opskrift
Antal personer
4 Personer
Antal personer
4 Personer
Ingredienser
Broccolipuré
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Rens og skyl champignoner, gulerødder og selleri. Pil løget og skær alt i små terninger. Afpuds fileten og gnid den omhyggeligt med krydderierne.
  2. Brun halvdelen af fedtstoffet i en pande og brun fileten godt. Tilsæt vand og lad det viderestege i 6 ? 10 minutter. Hold fileten varm og gem lidt stegesky. Rens broccolien, skær den i stykker og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
  3. Brun resten af fedtstoffet i panden, læg grønsagerne i og steg dem på svag varme i ca. 10 minutter. Skyl og hak persillen. Hæld stegesky over grønsagerne og rør persille i. Drys med salt og peber og steg i yderlig 5-8 minutter. Rør fløden i.
  4. Lad broccolien dryppe af. Mos eller kør den i en køkkenmaskine. Drys med salt og peber, rør fløde i og lad fedtstoffet smelte i mosen. Skær fileten i skrå skiver og server med broccolipureen og grønsagerne til.
Recipe Notes

NB: tilberedningstid, ca. 1 time

Del denne opskrift