Antal personer |
stk.
|
Ingredienser
- 50 g gær
- 3 dl mælk stuetemperatur
- 4 dl vand stuetemperatur
- 2½ dl kærnemælk stuetemperatur
- 1 spsk. mørk farin
- 2 tsk. salt
- 80 g Sesamfrø 1 dl
- 60 g hirseflager 1 dl
- 140 g hørfrø 2 dl
- 1 kg grahamsmel
Ingredienser
|
Instruktioner
- I en røremaskine opløses gæren i 1 dl af mælken, herefter tilsættes resten af mælken. Tilsæt farin, salt, sesamfrø, hirseflager, hørfrø, vand samt kærnemælken, lad det stå og røre i maskine ca. 4-5 min. Grahamsmelet tilsættes lidt efter lidt og herefter lader man det stå og blive æltet godt igennem i røremaskinen ca. 5 min.
- Dejen som er lind fordeles i to forme og hæver tildækket i 20 min. Brødene bages i en forvarmet ovn ved 175° c i ca. 1½ time.
Del denne opskrift