FASAN I PORTVIN
Print opskrift
Antal personer
4 Personer
Antal personer
4 Personer
FASAN I PORTVIN
Print opskrift
Antal personer
4 Personer
Antal personer
4 Personer
Ingredienser
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. De rensede fasaner gnides udenpå og indeni med salt og en smule peber, ombindes med spækskiverne og brunes jævnt over det hele i smørret.
  2. Den kogende bouillon og piskefløden hældes over, og fasanerne steger 45-50 min., hvorpå de tages op og holdes varme. De rensede og finthakket champignoner svitses i en lille klat smør og hældes i gryden sammen med portvinen.
  3. Det hele koger lidt ind og jævnes med maizena udrørt i fløde, herefter smager man sovsen til. Ved anretning fjernes bånd og spæk fra fasanerne, brystet skæres fra og skæres på skrå i ikke for tykke skiver. Anrettes på fad med lidt sovs over.
  4. Resten serveres i sovseskålen.
Del denne opskrift