CHUTNEY PÅ MIRABELLER
Print opskrift
Der bliver ca. 3½ l. færdig chutney.
CHUTNEY PÅ MIRABELLER
Print opskrift
Der bliver ca. 3½ l. færdig chutney.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Mirabellerne halveres, stenen fjernes, løg og chili hakkes groft. Alle ingredienserne undtagen husblas kommes i en gryde og chutneyen simre i 1½-2 timer.
  2. Husblassen lægges i koldt vand i ca. 5 min. Pres derefter vandet af husblassen, smelt husblassen ved svag varme i 2 dl. væske fra chutneyen. Tilsæt husblassen, til den afkølede chutney og rør rundt, hæld det på glas, skyllet med atamon.
Tips.
  1. Mirabeller kan erstattes med blommer eller stikkelsbær. Men se på konsistensen om mængden af husblas der skal tilsættes.
  2. Chutneyen kan bruges som tilbehør til alle vildt og kødretter, enten varm eller kold.
Del denne opskrift