PERLEHØNE I GRØN KARRY MED BASILIKUM OG CHERRYTOMATER

Print opskrift
PERLEHØNE I GRØN KARRY MED BASILIKUM OG CHERRYTOMATER
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kødet skæres i lange, tynde stykker. Den røde peber skæres i store tern, hvidløg hakkes fint, og ingefær skæres i små, tynde stave. Kernerne fjernes fra chili, hvis retten ikke ønskes ”hot”, og hakkes fint.
  2. Kødet brunes hurtigt i en wok. Tages op.
  3. Wokken tørres af og opvarmes igen. Når wokken er varm tilsættes lidt olie, som hvidløg, ingefær, chili og rød peber lynsteges i. Når hvidløget begynder at blive gyldent, tilsættes den grønne karrypasta, 3 dl af kokosmælken og fiskesauce. Koges op under omrøring.
  4. Kød tilsættes sammen med kaffir-limeblade og resten af kokosmælken, hvorefter retten koger i ca. 5 min. Cherrytomater og cashewnødder tilsættes lige inden, retten er færdig, men må endelig ikke koges med for længe.
Servering:
  1. Retten garneres med en stor håndfuld friske basilikumblade og serveres straks med kogte ris (evt. tilsat reven lime-skal).
Del denne opskrift