ANDEBRYST I WOK MED BROCCOLI

Print opskrift
ANDEBRYST I WOK MED BROCCOLI
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Marinaden røres sammen. Kødet skæres i tynde, smalle skiver. Marineres i ca. 30 min. i køleskab. Broccoli deles i små buketter og stænglen skrælles og skæres i tern. Den hvide del af forårsløgene diagonalsnittes og de grønne toppe skæres i ringe. Hvidløg hakkes fint.
  2. Wokken opvarmes. Når wokken er tilstrækkelig varm (begynder at ryge og danner regnbue-effekt i bunden), tilsættes olien. Hvidløg svitses, indtil de begynder at skifte farve. Den hvide del af forårsløgene tilsættes og svitses. Broccoli lynsteges derefter i 1-2 min. Lægges over på en tallerken.
  3. Wokken tørres af og opvarmes igen. Olie tilsættes, og derefter lynsteges kødet, indtil det skifter farve (ca. 2 min.). Kødet skubbes til side og bouillon samt østerssauce tilsættes, hvorefter saucen koges lidt ind (en anelse Maizena kan evt. tilsættes for at tykne saucen lidt). Kødet skubbes tilbage ned i saucen og grøntsagerne tilsættes igen og opvarmes hurtigt. De grønne toppe fra forårsløgene røres i. Smages evt. til med ekstra østerssauce, soja og risvin efter ønske og serveres straks sammen med jasmin- eller basmati-ris.
Del denne opskrift