HOISIN-GLASERET VILDAND I COCOTTE

Print opskrift
HOISIN-GLASERET VILDAND I COCOTTE
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Anden renses. Brunes i smør og olie i gryde. Pensles gavmildt med hoisin-sauce.
  2. En anelse smør lægges i bunden af cocotten. Ovenpå lægges anden. Sættes på rist i bunden af ovnen og steges i omkring 45-50 minutter ved 225 grader. Undervejs dryppes anden løbende med saften, som samler sig i bunden af cocotten. Lige før anden er klar, kan den eventuelt pensles igen med et tyndt lag hoisin-sauce, hvis en kraftigere smag ønskes.
Tips til forskelligt tilbehør:
  1. Æble/Valnødde-salat, smørristede kartofler med timian, honning-glaserede rødbede- og gulerodsstave, dampede asparges med ristede sesamfrø, ovnbagt fennikel.
Del denne opskrift