Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 150 g fasankød kogt
- 200 g bredbladet spinat frossen i kugler
- 5 plader butterdej frosne
- 1 ksp. allehånde
- 1 dl piskefløde
- maldon salt / peber
- 1/4 tsk. det 3 krydderi
Ingredienser
|
Instruktioner
- Fasankødet skæres i mindre stykker, de optøede butterdejsplader udrulles.
- Pladerne skæres i to stykker. Kom de optøede spinatkugler i en gryde sammen med fløde.
- Allehånde og det 3 krydderi, der dampes ind til en cremet konsistens.
- Smag til med salt og peber. anret fasan / spinat blandingen i midten af hver af de ti butterdejsstykker, der foldes sammen i hjørnerne mod midten.
- Bages i en forvarmet ovn ved 225 °C ved luftvarme i ca. 25 min, til de bliver flotte gyldne.
Del denne opskrift