GRILLEDE FASANBRYSTER MED PARMASKINKE

Print opskrift
GRILLET FASANBRYSTER MED PARMASKINKE
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
Marinade:
  1. hvidløgene presses og blandes med olien, saften af citronen samt salt og peber.
Fremgangsmåde.
  1. Fasanbrysterne lægges i en frostpose og marinaden hældes ved. Luften suges ud af posen, så marinaden kommer i kontakt med alt kødet. Brysterne marineres i ca. 2 timer.
  2. Fasanbrysterne tages op af marinaden og evt. marinade aftørres.
  3. Brysterne omvikles med Parmaskinke og grilles ved god varme i ca. 4 min på hver side, (der kan grilles på kul eller gas grill). Skal herefter hvile under stanniol i ca. 5 min.
  4. Brysterne kan serveres hele eller skæres ud i tykke skiver og anrettes på tallerknen.
Tilbehør.
  1. Fasan sauce (Klik Her!) En god salat, evt. rocula med jordbær/bacon (Klik Her!) Ris, kartofler eller et godt madbrød.
Del denne opskrift