Antal personer |
|
Ingredienser
- 4 Fasan bryster
- ca. 300 g parmaskinke
Marinade:
- 2 fed hvidløg
- ca. 1 dl olivenolie
- ½ saften afcitron
- salt – peber
Ingredienser
Marinade:
|
Instruktioner
Marinade:
- hvidløgene presses og blandes med olien, saften af citronen samt salt og peber.
Fremgangsmåde.
- Fasanbrysterne lægges i en frostpose og marinaden hældes ved. Luften suges ud af posen, så marinaden kommer i kontakt med alt kødet. Brysterne marineres i ca. 2 timer.
- Fasanbrysterne tages op af marinaden og evt. marinade aftørres.
- Brysterne omvikles med Parmaskinke og grilles ved god varme i ca. 4 min på hver side, (der kan grilles på kul eller gas grill). Skal herefter hvile under stanniol i ca. 5 min.
- Brysterne kan serveres hele eller skæres ud i tykke skiver og anrettes på tallerknen.
Tilbehør.
- Fasan sauce (Klik Her!) En god salat, evt. rocula med jordbær/bacon (Klik Her!) Ris, kartofler eller et godt madbrød.
Del denne opskrift