Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 2 fasaner
- Salt/Peber
- 4-6 skiver fersk spæk eller bacon
- 100 g smør
- 3 dl kogende bouillon
- ¼ l piskefløde
- 400 g champignoner
- ca. 2 dl hvid portvin
- ca. 2 spsk. Maizena
Ingredienser
|
Instruktioner
- De rensede fasaner gnides udenpå og indeni med salt og en smule peber, ombindes med spækskiverne og brunes jævnt over det hele i smørret.
- Den kogende bouillon og piskefløden hældes over, og fasanerne steger 45-50 min., hvorpå de tages op og holdes varme. De rensede og finthakket champignoner svitses i en lille klat smør og hældes i gryden sammen med portvinen.
- Det hele koger lidt ind og jævnes med maizena udrørt i fløde, herefter smager man sovsen til. Ved anretning fjernes bånd og spæk fra fasanerne, brystet skæres fra og skæres på skrå i ikke for tykke skiver. Anrettes på fad med lidt sovs over.
- Resten serveres i sovseskålen.
Del denne opskrift