CATALANSK FASAN

Print opskrift
CATALANSK FASAN
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
Fremgangsmåde:
  1. De rensede fasaner duppes tørre. Krydres med salt og peber. Steges i en gryde i ca. 35 min. Lad fasanerne hvile under låg i ca. 10 min. Anvendes kun brysterne, steges disse på en pande i lidt fedtstof, i ca. 3 min. på hver side ved god varme. Krydres med salt og peber. På samme pande ristes de skivede champignons lige inden serveringen. Tilsæt druerne, tomat og hakket persille.
Anretning:
  1. Fasanen deles i stykker (bruger man kun bryster, serveres der et bryst på hver tallerken.) man anretter de frisk stegte grøntsager / frugt oven på kødet inden servering.
Tilbehør:
  1. Hertil anbefales ristede kartofler eller timianstegte kartofler.
Del denne opskrift