Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
Fyld:
- 1 Fasan kok
- 300 g bacon
- 300 g løg
- 1 Gulerod i tynde strimler
- 1 Bundt forårsløg i tynde ringe
- 2 spsk. Mel
- 1 spsk. Rosen paprika Mild
- Salt/Peber
Sauce:
- 2½ dl. fløde
- 3 dl. Tør hvidvin
- 1 dl. Fond fra fasanen evt. kalvefond
- 300 g rørhatte evt. Mark champignon
- 1 spsk. gorgonzola
- Evt. maizenamel
Pasta:
- 500 g Organetti (Pastatype men andre typer kan anvendes)
- Smør + olie
- Efter smag:
- Frisk høvlet parmesanost
Ingredienser
Fyld:
Sauce:
Pasta:
|
Instruktioner
Fremgangsmåde for fyld:
- Fasanbrysterne skæres fra skroget evt. hinder fjernes og brysterne skæres i strimler. Skroget bruges til fremstilling af fond. Fasanstrimlerne vendes i blandingen af mel, paprika, salt og peber. Bacon og løg skæres i tern. Bacon og løg svitses i smør / olie, fasanstrimlerne tilsættes, det hele svitses ca. 1 min, gulerødder, forårsløg samt 1 dl hvidvin og 1 dl fond tilsættes og det hele simrer yderligere i ca. 1 min.
Fremgangsmåde for sauce:
- Svampene skæres i tynde skiver. Svitses i smør / olie tilsættes 2 dl hvidvin + 2½ dl fløde samt gorgonzola, dette reduceres til en cremet konsistens, kan evt. jævnes med maizenamel.
Fremgangsmåde for pasta:
- Se på pakningen
Anretning:
- Pasta blandes med saucen. Pasta anrettes på et fad eller portion anrettes. Fyldet anrettes oven på pasta og til sidst tilsættes frisk høvlet parmesanost.
Del denne opskrift