FASAN MED PASTA I RØRHATTESAUCE

Print opskrift
FASAN MED PASTA I RØRHATTESAUCE
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
Fremgangsmåde for fyld:
  1. Fasanbrysterne skæres fra skroget evt. hinder fjernes og brysterne skæres i strimler. Skroget bruges til fremstilling af fond. Fasanstrimlerne vendes i blandingen af mel, paprika, salt og peber. Bacon og løg skæres i tern. Bacon og løg svitses i smør / olie, fasanstrimlerne tilsættes, det hele svitses ca. 1 min, gulerødder, forårsløg samt 1 dl hvidvin og 1 dl fond tilsættes og det hele simrer yderligere i ca. 1 min.
Fremgangsmåde for sauce:
  1. Svampene skæres i tynde skiver. Svitses i smør / olie tilsættes 2 dl hvidvin + 2½ dl fløde samt gorgonzola, dette reduceres til en cremet konsistens, kan evt. jævnes med maizenamel.
Fremgangsmåde for pasta:
  1. Se på pakningen
Anretning:
  1. Pasta blandes med saucen. Pasta anrettes på et fad eller portion anrettes. Fyldet anrettes oven på pasta og til sidst tilsættes frisk høvlet parmesanost.
Del denne opskrift