Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 2 kg skrallet kartofler i tern
- 2 store løg i tern
- 700 g real kalvekød
- ca. 2 l kalve fond
- ca. 12 Laurbær
- 10 hele peberkorn
- g årstidens suppeurter ca. 400i passende stykker
- Salt/Peber
- 125 g smør
Ingredienser
|
Instruktioner
- Kødet som er skåret i ca. 4 x 4 cm stykker koges mørt i kalvefonden ca. 1-1½ time sammen med suppeurter, hele peberkorn samt 6 laurbær blade.
- Fonden sis, kødet lægges til side, suppeurter, peberkorn og laurbærblade kasseres. Kartofler og løg koges møre i fonden i ca. 30-40 min, hvorefter fonden sis fra til senere brug. Kartofler og løg moses, kødet tilsættes sammen med fonden i passende mængde under omrøring, indtil det har en passende konsistens. krydders med salt/peber, 6 friske laurbærblade samt smørret.
Recipe Notes
Anretning:
Ved anretningen drysses der friskhakket persille over og hertil serveres rødbeder og groft rugbrød.
Del denne opskrift