GRILLET LAMMESANDWICH

Print opskrift
GRILLET LAMMESANDWICH
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Lam marineres i teriyaki-sauce med et par rosmarinkviste i ca. 30 min. Grilles derefter (evt. på grillpande) til kødstykket danner en dejlig mørk, sprød skorpe. Trækker ca. 10 minutter.
  2. Imens kødet trækker, halveres filonebrød på langs og dryppes med en god olivenolie. Både top og bund gnides godt med det halverede hvidløg og drysses med salt. Grilles derefter til brødet bliver sprødt og har fået brune aftegninger af grillen eller grillpanden.
  3. Lam skæres i tykke skiver, som evt. hurtigt grilles igen, hvis kødet er lidt for rødt.
  4. Rucolasalat lægges på bunden af brødet. Ovenpå anrettes lammestykkerne, som garneres med radiser, forårsløg, chili og rødløg. Limesaft presses udover. , og der dryppes med en anelse mørk sesamolie.
  5. Toppen af brødet lægges på, og sandwichen halveres i to. Velbekomme!
Recipe Notes

Servering:
Den grillede lammesandwich er vidunderlig til frokost eller et forholdsvist let aftensmåltid en sen sommeraften, mens solen nærmer sig horisonten. Til drikkelse komplimenterer f.eks. en tør Alsace Pinot Noir Rosé sandwichen umådeligt dejligt.

Del denne opskrift