JUNAS RÅDYR-LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLERJUNAS RÅDYR-LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLER

Print opskrift
JUNAS RÅDYR LEVERPOSTEJ M. FRISKE TRØFLER
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Leveren renses, fjern hinder, årer og sener under ringende vand. Leveren skæres i mindre stykker, der blendes sammen med æg, fløde, mel cognac og trøffelolie.
  2. Dette blendes godt, til en passende konsistens, smages til med salt og peber.
  3. Trøflerne hakkes groft og røres i blandingen. To patéforme ca. 12-15 cm. smøres godt med smeltet smør, blandingen hældes i formene der dækkes med låg eller folie, bages i vandbad ved 175° C i ca. 1 time.
  4. Bages postejen i en stor form, påregnes ekstra bagetid.
Del denne opskrift