Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 250 g dyrekød
- 1 cm ingefær
- ½ tsk. brun farin
- 1 spsk. tyk sojasauce
- 1 spsk. risvin
- ½ spsk. tynd sojasauce
- 1 tsk. mørk sesamolie
- 1 hvidløg
- 150 g bønnespirer
- 150 g hvidkål
- 50 g cashewnødder
- Maizena
Ingredienser
|
Instruktioner
- Dyrekød skæres i tynde strimler. Ingefær og hvidløg hakkes fint. Hvidkål snittes i strimler.
- Bland ingefær, farin, to typer sojasauce og risvin sammen til en marinade. Kødet marineres i ca. 20 min. Sesamolie blandes i.
- Bønnespirer og hvidkål blancheres.
- Opvarm en wok over kraftig varme, indtil den ryger. Olie hældes i. Hvidløg tilsættes, og der røres rundt i et par sekunder, indtil hvidløget begynder at tage farve. Kødet tilsættes (marinaden gemmes) og steges i ca. 2 min. under konstant omrøring. Bønnespirer og hvidkål tilsættes, og der røres rundt i ca. 1 min.
- Cashewnødder vendes i. Smages til med marinaden samt evt. yderligere tynd sojasauce. Jævnes derefter med en blanding af vand og Maizena. Dryppes med lidt mørk sesamolie og er klar til servering.
Recipe Notes
Tilbehør:
Kogte ris.
Del denne opskrift