ELG PÅ ITALIENSK

Print opskrift
ELG PÅ ITALIENSK
Antal personer
Ingredienser
Marinade:
Fyld:
Færdiggørelsen:
Antal personer
Ingredienser
Marinade:
Fyld:
Færdiggørelsen:
Instruktioner
Fremgangsmåde for marinade og marinering.
  1. Marinaden blandes.
  2. Elg kødet befris for evt. hinder og strimles i tynde stykker.
  3. Bacon og elg kød blandes med marinaden. Kødet marineres i 2-3 timer.
  4. Efter marinering fjernes peperoncini inden stegningen.
Fremgangsmåde for færdiggørelsen.
  1. Pinjekerner svitses på en tør pande indtil de får let farve.
  2. Kødet og marinaden brunes på en stor pande i ca. 2 min. Der tilsættes
  3. fløde, salt, peber og simrer videre i yderligere i ca. 2 min, kan evt. jævnes.
  4. Kødet pyntes med pinjekernerne og serveres på panden.
Recipe Notes

Tilbehør:
Her sætter kun fantasien grænser
Man  kan vælges ris
Pasta
Salat
Groft brød
Årstidens grøntsager

Del denne opskrift