GRILLET RÅDYRFILET MED PARMASKINKE

Print opskrift
GRILLET RÅDYRFILET MED PARMASKINKE
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
Marinade:
  1. hvidløgene presses og blandes med olien, saften af citronen samt salt og peber.
Fremgangsmåde.
  1. Filetstykkerne tages af ryggen og pudses af. Hvert filetstykke deles i to stykker. lægges i en frostpose og marinaden hældes ved. Luften suges ud af posen, så marinaden kommer i kontakt med alt kødet. Fileterne marineres i mindst 2 timer.
  2. Filetstykkerne tages op af marinaden og evt. marinade aftørres.
  3. Filetstykkerne omvikles med parmaskinke og grilles ved god varme i alt 10-12 min. vendes flere gange under stegningen. (der kan grilles på kul eller gas grill). Skal herefter hvile under stanniol i ca. 5 min.
  4. Filetstykkerne skæres ud i ikke for tykke skiver og anrettes på tallerknen.
Recipe Notes

Tilbehør.
God sauce, evt. lavet på benet fra rådyrryggen. (Klik Her)
Rucola salat med jordbær og bacon (klik Her)
Kartoffelsalat med karry (klik Her)

Del denne opskrift