Antal personer |
|
Ingredienser
- ca. 700 g småkød af dåvildt. andet vildtkød kan anvendes
- ca. 200 g røget bacon i skåret i store tern
- 300 g løg i tern
- 6 spsk. olivenolie
- 3 spsk. Koncentreret tomatpuré
- 3 tsk. Edelsüss paprika
- 1½ tsk. Stærk paprika
- 5 spsk. mel
- Friskkværnet sort peber
- salt
- 400 g modne flået tomater
- ¼ l tør rødvin
- ½ l vildtbouillon kalvebouillon kan anvendes
- 1 bundt forårsløg
Ingredienser
|
Instruktioner
- Kødet skylles, tørres og skæres i ca. 3 cm store terninger. Melet kommes i en pose sammen med paprikaerne, peber og salt. Kød og bacontern lægges i posen.
- Der pustes luft i posen og denne rystes så mel blandingen fordeles jævnt på alle kødstykker. Kødet brunes godt evt. ad flere gange i olien til sidst tilsættes løgene som svitses gennemsigtige.
- Tomatpure tilsættes og det hele svitses i ca. 10 min for svag varme. I mellemtiden flås de modne tomater og befris for kerner, tomaterne skæres i mindre stykker og kommes i gryden.
- Rødvin og bouillon hældes ved og det simrer for svag varme og under låg i ca. 1½ time. Forårsløg klargøres og skæres i tynde ringe. Retten smages til med salt, peber og mere paprika, alt efter vor stærk man ønsker retten.
Recipe Notes
Tilbehør:
En god kartoffelmos
Madbrød
Del denne opskrift