GULYÁSGRYDE AF DÅVILDT MED RØDVIN

Print opskrift
GULLASCHGRYDE AF DÅVILDT MED RØDVIN
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kødet skylles, tørres og skæres i ca. 3 cm store terninger. Melet kommes i en pose sammen med paprikaerne, peber og salt. Kød og bacontern lægges i posen.
  2. Der pustes luft i posen og denne rystes så mel blandingen fordeles jævnt på alle kødstykker. Kødet brunes godt evt. ad flere gange i olien til sidst tilsættes løgene som svitses gennemsigtige.
  3. Tomatpure tilsættes og det hele svitses i ca. 10 min for svag varme. I mellemtiden flås de modne tomater og befris for kerner, tomaterne skæres i mindre stykker og kommes i gryden.
  4. Rødvin og bouillon hældes ved og det simrer for svag varme og under låg i ca. 1½ time. Forårsløg klargøres og skæres i tynde ringe. Retten smages til med salt, peber og mere paprika, alt efter vor stærk man ønsker retten.
Recipe Notes

Tilbehør:
En god kartoffelmos
Madbrød

Del denne opskrift