Hare med rødvin

Print opskrift
HARE MED RØDVIN
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Haren deles i ryg, køller og forløb. Lægges i en mindre bradepande / fad, krydres med salt, peber. Kødstykkerne dækkes med bacon / spæk Brunes i en forvarmet ovn ( intervalgrill ) ca. 8-10 min ved 250 º C, derefter dæmpes varmen til 160 º C, der tilsættes rødvin i bradepanden / stegefadet. Derefter steger haren videre i ca. 50 min, haren overhældes med skyen jævnligt under stegningen. Mens haren trækker sies skyen over i en gryde, koges op med fløden. Smages til med salt, peber og rosen paprika, kan evt. jævnes.
  2. Anretning: Bacon / spæk fjernes og haren skæres for. Løs fileterne langs med og så tæt på rygraden som muligt, skær under filerne så tæt på benet som muligt til filerne er helt fri. Filerne skæres i skrå skiver på ca. 1 cm tykkelse og lægges tæt sammen igen på benet, så ryggen ser hel ud. Køllerne deles i 3-4 stykker. Kødet fra forløbene løsnes helt og lægges igen på benet.
Recipe Notes

Tilbehør:
Hertil anbefales vintergrøntsager samt ovnstegte kartofler med kastanjer og hvidløg.
Disse opskrifter forefindes under tilbehør.

NB : Man kan også benytte opskrifterne på dyreryg / dyrekølle til hare, se under
disse opskrifter. Stegetiderne der benyttes skal være de samme som i denne opskrift,
hare i rødvin.

Del denne opskrift