Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 200-250 gram friske champignon
- 150 gram gulerødder
- 100 gram selleri
- 1 løg
- 600 gram rådyrfilet
- salt og hvid peber
- 1 ½ tsk. tørret salvie
- ½ tsk. tørret timian
- 100 gram smør
- 1 dl. vand
- 1 bundt persille
- 1 spsk. stegesky
- 1 dl. piskefløde
Broccolipuré
- 500 gram broccoli
- salt og hvid peber
- 2 spsk. piskefløde
- 1 tsk. smør
Ingredienser
Broccolipuré
|
Instruktioner
- Rens og skyl champignoner, gulerødder og selleri. Pil løget og skær alt i små terninger. Afpuds fileten og gnid den omhyggeligt med krydderierne.
- Brun halvdelen af fedtstoffet i en pande og brun fileten godt. Tilsæt vand og lad det viderestege i 6 ? 10 minutter. Hold fileten varm og gem lidt stegesky. Rens broccolien, skær den i stykker og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
- Brun resten af fedtstoffet i panden, læg grønsagerne i og steg dem på svag varme i ca. 10 minutter. Skyl og hak persillen. Hæld stegesky over grønsagerne og rør persille i. Drys med salt og peber og steg i yderlig 5-8 minutter. Rør fløden i.
- Lad broccolien dryppe af. Mos eller kør den i en køkkenmaskine. Drys med salt og peber, rør fløde i og lad fedtstoffet smelte i mosen. Skær fileten i skrå skiver og server med broccolipureen og grønsagerne til.
Recipe Notes
NB: tilberedningstid, ca. 1 time
Del denne opskrift