Rådyrfilet med broccolipuré

Print opskrift
RÅDYRFILET MED BROCCOLIPURÉ
Antal personer
Personer
Ingredienser
Broccolipuré
Antal personer
Personer
Ingredienser
Broccolipuré
Instruktioner
  1. Rens og skyl champignoner, gulerødder og selleri. Pil løget og skær alt i små terninger. Afpuds fileten og gnid den omhyggeligt med krydderierne.
  2. Brun halvdelen af fedtstoffet i en pande og brun fileten godt. Tilsæt vand og lad det viderestege i 6 ? 10 minutter. Hold fileten varm og gem lidt stegesky. Rens broccolien, skær den i stykker og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
  3. Brun resten af fedtstoffet i panden, læg grønsagerne i og steg dem på svag varme i ca. 10 minutter. Skyl og hak persillen. Hæld stegesky over grønsagerne og rør persille i. Drys med salt og peber og steg i yderlig 5-8 minutter. Rør fløden i.
  4. Lad broccolien dryppe af. Mos eller kør den i en køkkenmaskine. Drys med salt og peber, rør fløde i og lad fedtstoffet smelte i mosen. Skær fileten i skrå skiver og server med broccolipureen og grønsagerne til.
Recipe Notes

NB: tilberedningstid, ca. 1 time

Del denne opskrift