Trøffelfarseret sikamedaljon

Print opskrift
TRØFFELFARSERET SIKAMEDALJON
Antal personer
Personer
Antal personer
Personer
Instruktioner
  1. Skær fileten fra ryggen. Behold ribbenene på selve fileten. Brug mørbraden.
  2. FARS : blend de 300 gram kød med salt, peber, hele æg, fløde og lidt trøffel. Skær en lomme i fileten og put farsen ind i kødet ved hjælp af en sprøjtepose. Grilles eller brunes på pande og steges færdig i en varm ovn ved ca. 210 grader i ca. 15 min.
  3. Sauce : Lav en opbagning af smør og mel, tilsæt mørk fond og lad det koge ind. Smag den til med porter og rosmarin.
  4. Skær rødløgene i både og svits dem på en pande og tilsæt rødvinseddike og sukker. Damp rosenkålene i vand med hakket persille og smør.
  5. Bagekartoflerne skrælles og stikkes ud med et noisette-jern. Kartoffelkuglerne brunes af på pande, sættes i ovn i små skåle, strø ost hen over inden gratineringen.
Recipe Notes

Anretning:
Læg rødløgene på midten af tallerkenen, placer kødet oven på, rosenkålsblandingen
lægges pænt omkring kødet. Kartoflerne serveres ved siden af sammen med saucen.

Del denne opskrift