Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 2200 g sikadyr ryg
- 300 g sikadyr småkød
- 4 Æg
- 5 dl fløde
- 10 g trøfler
- ½ kg rødløg
- ca.2 dl eddike
- 100 g sukker
- 400 g rosenkål
- 1 bdt. persille
- 50 g smør
- 100 g mel
- 1 bdt. frisk rosmarin
- 1 Carlsberg Porter
- 1 l mørk fond
- 8 bagekartofler
- 100 g Mozarella ost
- salt peber og olie
Ingredienser
|
Instruktioner
- Skær fileten fra ryggen. Behold ribbenene på selve fileten. Brug mørbraden.
- FARS : blend de 300 gram kød med salt, peber, hele æg, fløde og lidt trøffel. Skær en lomme i fileten og put farsen ind i kødet ved hjælp af en sprøjtepose. Grilles eller brunes på pande og steges færdig i en varm ovn ved ca. 210 grader i ca. 15 min.
- Sauce : Lav en opbagning af smør og mel, tilsæt mørk fond og lad det koge ind. Smag den til med porter og rosmarin.
- Skær rødløgene i både og svits dem på en pande og tilsæt rødvinseddike og sukker. Damp rosenkålene i vand med hakket persille og smør.
- Bagekartoflerne skrælles og stikkes ud med et noisette-jern. Kartoffelkuglerne brunes af på pande, sættes i ovn i små skåle, strø ost hen over inden gratineringen.
Recipe Notes
Anretning:
Læg rødløgene på midten af tallerkenen, placer kødet oven på, rosenkålsblandingen
lægges pænt omkring kødet. Kartoflerne serveres ved siden af sammen med saucen.
Del denne opskrift