Kaninragout

Print opskrift
KANIN RAGOUT
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Del kaninen i portionsstykker, dvs. ryggen deles i fire stykker, lårene skæres af og deles evt. én gang og forbenene skæres fra kroppen.
  2. Vend stykkerne i salt- og peberblandet mel. Skær løgene i smalle både, porre og gulerødder i skiver.
  3. Skær bacon i små terninger. Rist dem sprøde i en stegegryde. Tag dem op og gem dem til senere.
  4. Kom smørret i og lad det bruse af og få gylden farve før kaninstykkerne brunes heri. Vend derefter grønsagerne i.
  5. Hæld vinen i gryden og kog kort før bouillonen hældes i. Tilsæt timian.
  6. Lad retten simre under låg i knap 1 time, eller til kødet er godt mørt.
  7. Rens svampene og del de største af dem. Svits dem i smør og kom dem i retten de sidste minutter af kogetiden.
  8. Smag ragouten til og server den med de ristede baconterninger over samt rigeligt med hakket persille.
Del denne opskrift