Skovhyttens vildtgryde

Print opskrift
SKOVHYTTENS VILDTGRYDE
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. bacon og tomater svitse i lidt olivenolie på en pande, balsamico eddike tilsættes og der svitses i yderligere i ca. 1 min.
  2. Bacon og tomater hældes over i en serveringsgryde på ca. 6 l.
  3. Løgne svitses i fedtstof fra bacon og tomaterne, kommes i serveringsgryden.
  4. Svampene svitses i lidt olivenolie, kommes i serveringsgryden.
  5. Hasselnødderne svitses i lidt smør, kommes i serveringsgryden (bruges der pinjekerner, skal disse tør ristes). Kødstykkerne svitses i ca. 1 min. på hver side, krydders med salt og peber og kødstykkerne kommes i serveringsgryden. De soltørret tranebær og abrikoserne halveres og kommes i serveringsgryden.
  6. I en anden gryde blandes vildtfond og piskefløde. Sovsen koges lidt ind og jævnes, smages til med danablue, salt og peber. Sovsen hældes over de øvrige ingredienser i serveringsgryden, det hele vendes forsigtigt og opvarmes under lavt blus til kogepunktet. Vildtgryden kan laves i forvejen, her bør man dog først tilsætte abrikoserne ved opvarmningen
Recipe Notes

Tilbehør: Et godt madbrød ris en god salat

Del denne opskrift