Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 400 g bacon i tern
- 8 stk. soltørret tomater i strimler
- 1 spsk. Balsamico eddike
- 100 g Skalotteløg
- 60 g hakket hasselnødder eller pinjekerner
- 100 g soltørret tranebær
- 500 g skov svampe i mindre størrelse
- 16 stk. abrikoser helst friske. Hvis de er tørret skal de opblødes i koldt vand i ca. 12 timer
- 600 g realt dyrekød fra klovbærende vildt. -(Kødet skal være befriet for hinder og skæres i mindre bøffer på ca. 4 x 4 cm.)
- Olivenolie til stegning
- Smør til stegning
- ½ l. kraftig vildtfond
- ¼ l. piskefløde
- 1-2 spsk. danablue kan undlades
- Salt/Peber
Ingredienser
|
Instruktioner
- bacon og tomater svitse i lidt olivenolie på en pande, balsamico eddike tilsættes og der svitses i yderligere i ca. 1 min.
- Bacon og tomater hældes over i en serveringsgryde på ca. 6 l.
- Løgne svitses i fedtstof fra bacon og tomaterne, kommes i serveringsgryden.
- Svampene svitses i lidt olivenolie, kommes i serveringsgryden.
- Hasselnødderne svitses i lidt smør, kommes i serveringsgryden (bruges der pinjekerner, skal disse tør ristes). Kødstykkerne svitses i ca. 1 min. på hver side, krydders med salt og peber og kødstykkerne kommes i serveringsgryden. De soltørret tranebær og abrikoserne halveres og kommes i serveringsgryden.
- I en anden gryde blandes vildtfond og piskefløde. Sovsen koges lidt ind og jævnes, smages til med danablue, salt og peber. Sovsen hældes over de øvrige ingredienser i serveringsgryden, det hele vendes forsigtigt og opvarmes under lavt blus til kogepunktet. Vildtgryden kan laves i forvejen, her bør man dog først tilsætte abrikoserne ved opvarmningen
Recipe Notes
Tilbehør: Et godt madbrød ris en god salat
Del denne opskrift