Ossobuco

Print opskrift
OSSOBUCO AF VILDTHALS
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Løget skæres i tykke skiver, kødet duppes tør og drysses med mel, smelt smør i en stor stegegryde, løgringene svitses gyldne og tages op igen. Kødet kommes i gryden, og brunes let på alle sider, derefter tilsættes løgene igen. Tomatpuré udrøres i vinen, og hældes over kødet, som krydderes med salt og peber. Låget kommes på, og kødet steges ved svag varme i ca. 2 1/2 time, kødet skal vendes under stegningen. Citronen skrælles, hakkes fint sammen med persille og benfri sild. Dette tilsættes til sidst, og røres rundt i saucen, dette skal simre yderligere videre i ca. 10 min..
  2. Anrettes i et fad, eller i stegegryden, man kan evt. dele større halsstykker.
Recipe Notes

Tilbehør: Serveres med safran ris, evt. et godt mad brød.

Del denne opskrift