Antal personer |
|
|
Instruktioner
- Damp de hakket løg, til de er klare. Skær kødet i terninger og vend det i fedtstoffet med løgene, til kødet har mistet farven – det skal ikke brunes.
- Tag gryden af varmen og rør paprikaen i.
- Tilsæt vand og tomatpure og kog kødet i ca. 60 min. skær gulerødder og selleri i små tern. Halver chilien og snit den fint.
- Husk at fjerne frøene, tilsæt grøntsagerne og den halve chili sammen med hakket merian og hvidløg og kog i yderligere ca. 15 min. herefter tilsættes kartoffelterningerne og der koges i ca. 45 min yderligere, til kødet er mørt. Ca. 10 min før retten er færdig, tilsættes tomaterne der er skåret i små terninger, kernerne skal fjernes inden de kommes i retten.
- Suppen smages til med salt, peber og evt. mere chili.
- Suppen serveres rygende varm.
Recipe Notes
Tilbehør: Et godt madbrød
Del denne opskrift