Antal personer |
|
Ingredienser
- 700 g løg
- 500 g røde peberfrugter
- 1000 g tomater af en god kvalitet gerne stilktomater
- 1-2 fed hvidløg
- ½ tsk. cayennepeber
- 1½ l kylling bouillon
- 2 dl fløde
- salt/hvid peber
- 4 spsk. olivenolie
Ingredienser
|
Instruktioner
- løg, hvidløg og peberfrugter ordnes og deles i store stykker. Tomaterne skoldes, flås og hakkes groft. I olien svitses cayennepeber, løg og hvidløg indtil de er blevet gyldne, tilsæt peberfrugterne og tomaterne samt ca. halvdelen af bouillonen.
- Lad suppen simre indtil grøntsagerne er møre ca. 30-40 min. Blend med stavblenderen direkte i suppegryden indtil alle grøntsagerne er blendet godt. tilsæt resten af bouillonen og fløden, lad den simre i yderligere ca. 15 min. Smag til med salt og evt. peber.
Del denne opskrift